...espai virtual de reflexió crítica sobre la realitat d'Almassora, la Plana i el món en general. Noticies, històries, art, poesia, contes, cultura,natura, experiències, ...

AlmassoraTeVeu

Aquest blog pretèn ser un espai virtual de reflexió crítica sobre la realitat d'Almassora, la Plana i el món en general. L'objectiu és discernir el món actual vist amb els ulls de la gent normal que ha de dir molt i mai no té oportunitat. Per això, alçar la veu és més que la protesta agra i destructiva: és sobretot reflexionar lliurement sobre qualsevol tema per intentar superar l'obstinació dels mitjans de comunicació clàssics de fer que la única crítica possible siga la polèmica partidista. Almassorins i almassorines amb una veu distinta a la convencional s'afegeixen a un projecte de comunicació i d'opinió de llarga trajectòria que pretén convertir-se en un espai de debat per a canviar el món... el més proper almenys.

Si voleu que els vostres articles, informes, comunicacions, notícies i opinions sobre Almassora i la comarca de la Plana  (segons els temes que després detallem) apareguen en aquest bloc, envieu-los a aquest correu electrònic i, després de verificar el codi de publicacions, els penjarem. Tots els articles han d'anar signats

 

CODI DE PUBLICACIONS

1. No es publicarà cap escrit que no cumplisca els criteris temàtics del bloc.

2. En tot cas, AlmassoraTeVeu accepta el compromís amb el Fòrum Social Mundial. Per tant, els escrits que es publiquen respectaran la seua Carta de Principis.

3. La extensió màxima dels escrits és entre 350 i 400 paraules. Si excediu aquesta quantitat màxima, potser, ens veurem obligats a publicar-ho en dues (o més) parts. Per això, ens heu d'indicar el lloc exacte on acaben cadascuna de les parts de l'article. Els missatges apareixeran amb la indicació corresponent -per exemple, si té tres parts seria així: (I), (II), (i III)-.

4. No hi ha cap limitació sobre els temes que es poden tractar. Preferiblement, les opinions haurien de tractar d'Almassora i l'entorn de Castelló però no necessàriament.

5. S'ha d'emprar un vocabulari no ofensiu i respectuós. No s'acceptaran escrits amb blasfèmies ni tracte vexatori o humiliant cap a les persones. En tot cas, les tires còmiques i vinyetes es consideren una caricaturització de la realitat i, per tant, tenen un tractament especial.

6. Els escrits han d'anar signats, amb un nom real i, si escau, un de pseudònim.

7. Els escrits es remetran en format .txt , .odt, .doc, i es poden incloure les fotografies i enllaços que l'autor considere oportuns a la següent adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

8. AlmassoraTeVeu es reserva el dret de publicar o no els escrits rebuts. En tot cas, de no publicar-se, AlmassoraTeVeu comunicarà en un termini de 7 dies la decissió als autors així com els motius i, si escau, l'apartat temàtic on s'inclou.

9. AlmassoraTeVeu no es fa responsable de la correcció gramatical i ortogràfica dels escrits que envien les persones que hi participen amb la seua opinió.

Vist (des de 04-03-15)

© 2009-2014 by GPIUTMD