...espai virtual de reflexió crítica sobre la realitat d'Almassora, la Plana i el món en general. Noticies, històries, art, poesia, contes, cultura,natura, experiències, ...

AlmassoraTeVeu

Aus i natura

Aus d'hivern

Ràtio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Acabem d´entrar a l´hivern tot i que fa dies que el fred havia arrivat. Tambe les aus hivernats han arrivat a les nostres terres, ja fa dies que entre la vegetació reseca del riu podem vore les nostres acuatiques hivernants: anecs cullera (anas clypeata), sarcets (anas crecca), merites (vanellus vanellus), torlits (burhinus oedicnemus), arpellots de marjal (circus aeroginosus)... s’uneixen a les que tenim tot l´any: fotjes (fulica atra), polles d´aigua (gallinua chloropus), escabussons (tachybaptus ruficollis), agrons blaus (ardea cinerea), garcetes (egretta garzetta), esplugabous (bubulcus ibis).

Aus i natura a Almassora

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

AGR BLAU2 El naturalista neozelandés Peter Moore diu que "contemplar les aus al seu medi natural t´alça l´ànim i et sents feliç d´estar viu". Aquesta és una de les principals raons que fa que milions de persones a tot el món ens dediquem a l´observació d´aus, hi ha moltes més, peró eixe estat de feliçitat i tranquilitat és allò que fa que tornes un dia i un altre al camp a veure què veus. Als països angloxasonsés un autèntic culte idevoció el que hi ha pel birdwatching.

 

Vist (des de 04-03-15)

© 2009-2014 by GPIUTMD