...espai virtual de reflexió crítica sobre la realitat d'Almassora, la Plana i el món en general. Noticies, històries, art, poesia, contes, cultura,natura, experiències, ...

AlmassoraTeVeu

Autors

La veritat ens farà lliures...

 

Aquesta dita, que algú li pot parèixer rara i fins i tot estranya, és la realitat de la vida de cada esser humà.

Dic açò por una qüestió senzilla, que cada dia que ens cau damunt, per què ens cau, i com!, no puguem suportar la falta de veritat d'allò que es diu i a més a més es publica en premsa.

Pense que estem arribant al final de tant d’escriptura i és l’hora de parlar clar, conscienciar al poble per a un futur vinent, mirar als ulls dels nostres conciutadans i admetre les bones i males situacions que succeeixen al nostre voltant.

La setmana passada, abans que és tirara (enderrocara) el lloc públic que estava a la Plaça Botànic Calduch, un partit consolidat al poble, va estar una estona llarga, parlant amb els veïns de la plaça, front a la situació que no s’esperava tan rapida, radical, i fora de tot context, més com estem propers a les noves eleccions, hi a què remoure el cel i la terra, per deixar al poble content, quant en general (parle en l'àmbit nacional) la situació que tenim començant per al País Valencià, i finalitzant al País Espanyol, no ho arregla ni Sant Pere, la cor celestial reunida en assemblea general.

Altres motius que surtin fora del àmbit de degradació, ha fet caure l’espai. Podria saber quins han segut el motius...? Pensen que així guanyaran mes vots?

El poble almassorí, la barriada de la plaça Botànic digué:

1. Que no s’enderroque res, que vullguem que l’edifici es mantinga dintre de la dignitat del mateix i que es re ubique per altres funcions, diguem un altre SIAC per eixample, un lloc d’espai per la gent de la tercera edat, fonamentalment a l’hivern per poder jugar a cartes, o fer la xarreta les dones dels voltants.

2. Per què a les eleccions vinents siga on com temps enrere es dispose de taules per poder votar. Mantenir-lo digne perquè siga referent per al barri. I fonamentalment que la Policia i la Guàrdia Civil, acabe d'una vegada per totes del menudeo (o no tant menudeo) de la droga que existeix al voltant del mateix edifici (digam escoltar lo que els veïns diuen de la manera de tractar al conciutadà, per part de la P.L.)

3. Que és valle el tros de plaça (tipus el Bronx de Nova York) per a què es puga jugar a pilota sense cap molèstia als vianants, persones que és passegen.

4. I vullga com no UN PIPICAN. Si senyores.

I qui diga el contrari d’allà que està escrit,  no diu veritat.  Serà la seua veritat, però no el sentiment del poble. Per tal cossa proposes una assemblea general, amb presencia de les autoritats competents (P.L. G.C. i Regidors) per escoltar clarament allò que es deu escoltar.

Tant es així, i es deu de dir que realment  front a la degradació existent, clar es  millor tirar-lo, més no es aquesta la qüestió.

Situació real: Es deu fer complir les ordenances i si no compleix l’ordenança la solució és fàcil, una primera vegada d'avis, i una segona de denúncia real, si l'educació no entra com cal, deurem de fer-la present, per més que ens doga, amb una mica de ma dura, però que la mateixa arribe a un final dolent.

I si al final de tot seria!.... Per què no ubicar dintre del mateix recinte públic (se sap que el poble esta faltat de llocs públics, per a utilitat publica) un segon lloc de POLICIA LOCAL, durant les 24 h. del dia. Una manera com una altra de què allò es dignifique més si cap en benefici d'una població que està desemparada vullguen com no, de gent que en moltíssimes ocasions pareix estar fora de lloc en el pensament i comportament ciutadà.

I pese a qui pese, és una qüestió de ordre públic, a implantar per les diferents autoritats municipals, que no següent del gust de tot el món, si beneficia a la llarga a tot el mon.

Escriure un comentari

Es prohibeixen els insults i ofenses cap a les persones així com paraules malsonants i blasfèmies que desvirtúen el debat i falten el respecte a les persones.

Códi de seguretat
Actualitzar

Si voleu publicar...

... articles, tindre el vostre blog propi, penjar fotografies sense comentaris (denúncies, fets curiosos, paisatges d'ací d'interès, etc.) o voleu gestionar la vostra galeria d'imatges, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a: almassorateveu@gmail.com. En uns dies, ens comunicarem amb vosaltres.

- Si us agradaria tindre un blog, s'han d'acceptar uns compromisos mínims de manteniment.

- Si el que voleu és publicar articles esporàdics, heu d'atendre a les normes de publicació que es trobareu detallades en l'apartat Qui som? d'aquest mateix blog.En tot cas, els vostres escrits es publicarien en la secció AlmassoraTeVeu signats i identificats.

- Si el vostre desig és penjar alguna imatge puntual en què vulgueu fer alguna denúncia, o mostrar una curiositat o simplement publicar una fotografia estètica heu de saber que acceptarem ni publicarem imatges amb Copyright.

- Finalment, si preferiu tindre la vostra galeria de fotografies (artístiques, periodístiques, documentals, monogràfiques, científiques, etc.) haureu d'acceptar també alguns compromisos de manteniment.

Vist (des de 04-03-15)

© 2009-2014 by GPIUTMD